Ogłoszenia

04 października 2018

Wszystkie piątki każdego miesiąca, kiedy nie będą miały miejsca konkretne wydarzenia jak laboratoria, wykłady, koncerty, warsztaty, czy inne, będą nazwane „Piątkami otwartymi”.
W godzinach od 1800 do 2100 tymczasowa siedziba fundacji będzie otwarta dla każdego, kto będzie chciał porozmawiać z kimkolwiek, czy ze mną, a może wyciszyć się, zaproponować jakiś rodzaj ekspresji. Na miejscu nie zabraknie herbaty, kawy. Każdy jest zaproszony. Dla pewności lepiej sprawdzić telefonicznie: 695 921 724

03 września 2018

Po okresie wakacyjnym Fundacja U Źródeł wznawia swoje działania we współpracy z Fundacją NON Licet w nowej lokalizacji przy ul. Stalowej 6A we Wrocławiu (wejście od podwórka z prawej strony). Szczegóły dotyczące wydarzeń jak i program rozwoju i ustalenia bieżące zostaną przedstawione na spotkaniu otwartym 14 września 2018 r. o godz. 1800. Będzie to także i dla uczestników możliwość podzielenia się swoimi uwagami, sugestiami, czy też propozycjami.