Zarząd

Prezes Zarządu:

l.wielLeszek Wieliczko – założyciel Fundacji U Źródeł. W jej ramach prowadzi spotkania Laboratorium Filozoficznego i Laboratorium Uważności. Jest organizatorem spotkań Koła Studyjnego Świadomego Zdrowia. Zajmuje się filozofią i duchowością, a także zagadnieniami związanymi z ochroną środowiska naturalnego. Jest także animatorem kultury i sztuki pojętej jako akt twórczy tkwiący potencjalnie w każdym człowieku. Na co dzień pracuje jako asystent osób z niepełnosprawnościami.

Wiceprezes Zarządu:

Małgorzata Paluch – moderatorka Wrocławskiego Koła Germańskiej i prowadząca seminaria z tego zakresu. Na co dzień pracuje w Akademii Rozwoju Umiejętności, gdzie prowadzi szkolenia, terapię i coaching w oparciu o Analizę Transakcyjną. Jest terapeutą wiedzy Germańskiej w ramach Medycyny Praw Natury.

Członkowie Zarządu:

Rafał Łukasz Śliwiński – ps. Michel B. Rachel. Ur. 1980r. w Wadowicach. Z wykształcenia inżynier. Absolwent Krakowskiej Szkoły Medycznej. Z zamiłowania: muzyk, instrumentalista, aranżer. Autor zbioru opowiadań „Przysiółek Karpiele”, wydanych nakładem Wydawnictwa BLACK UNICORN w 2010r. Kategoria: Beletrystyka, ISBN: 9788360616437, dostępna w wybranych bibliotekach kraju (Warszawa, Katowice, Wrocław). W latach 2013 – 2015 prezenter radiowy. Redaktor i założyciel Telewizji STUDIO VTV we Wrocławiu.

Krzysztof Pawczuk – kompozytor, muzyk, twórca Muzyki Sfer. Na co dzień pracuje we Wrocławskim Centrum Diagnostyki i Rehabilitacji „Kwantomed”, gdzie prowadzi terapię i badania z wykorzystaniem biorezonansu i pinopresury. Specjalizuje się w terapii typu Life Balance Coaching i Wellbeing (dobrostan) w ramach Medycyny Praw Natury.

Wolontariusz:

k.postKonrad Postawa – absolwent wydziału Informatyki i Zarządzania Politechniki Wrocławskiej. Programista webowy, specjalista ds. wsparcia IT, coach, latarnik PCRS. Od lat walczy z wykluczeniem cyfrowym Seniorów i współpracuje z wieloma wrocławskimi fundacjami oraz organizacjami pozarządowymi. W wolnych chwilach interesuje się historią rozwoju technologii i gdy tylko może uczestniczy w wyprawach geocacherskich.