We czwartek 11.02.2016r. o godz.1630 odbędzie się w Sektorze 3 przy ul. Legnickiej 65 kolejne XXI z całego cyklu, a pierwsze w tym roku spotkanie uczestników Koła studyjnego świadomego zdrowia.

Spotkanie to w całości poświęcone będzie przytoczeniu opisów (zarówno dr Hamera jak i innych osób stosujących w swoim życiu reguły 5 Praw Natury), przebiegu tzw. „chorób” według medycyny klasycznej, a będących jedynie naturalnymi procesami dążenia organizmów do odbudowy równowagi biologicznej w nich.

Medycyna Germańska dr Hamera jest nauką przyrodniczą, która tłumaczy jakie i w jakim celu zachodzą, takie a nie inne procesy biologiczne w żywych wyżej rozwiniętych organizmach i co jest ich przyczyną. Nauka ta nie zajmuje się leczeniem, jak to często jest mylnie przedstawiane. Można powiedzieć tak: organizm sam się leczy, kiedy mu się w tym procesie nie przeszkadza, wykorzystując do tego celu naturalnie wbudowane mechanizmy naprawcze.

Spotkania koła są otwarte i bezpłatne. Cechą wyróżniającą, jak nazwa wskazuje jest ich charakter studyjny. Daje to możliwość zadawania wnikliwych pytań, by lepiej rozumieć procesy zachodzące w otaczającej rzeczywistości tym samym pogłębiając swoją świadomość.

Zapraszamy