Wykłady – Małgorzata Paluch

„Medycyna Praw Natury – Samouzdrawianie klucz do zdrowia”

17 maja 2018 o godz. 1830 we Wrocławiu przy ul. Lelewela 4, w oficynie, w Drukarni Naukowej na IV piętrze, odbędzie się kolejny wykład z cyklu, jak wyżej, dotyczący chorób: dlaczego chorujemy, czyli jaki jest sens chorób, czemu służy diagnostyka, jak leczyć się, by powrócić do pełnego zdrowia i jak unikać nawrotów chorób. Wykłady poprowadzi Małgorzata Paluch.

Wykład 2 – Nadwaga

Nadwaga, otyłość, zbędne kilogramy – jak te objawy interpretuje 5 Praw Natury? Nie zdajemy sobie sprawy z naszych reakcji, z reakcji na poziomie biologicznym na wszelkiego rodzaju trudności życiowe. Ta reakcja jest faktem, zmienia się nasz wygląd, waga, sposób widzenia siebie. Jaka jest przyczyna, że musimy nosić te „zbędne” kilogramy? I czy one są naprawdę zbędne? Natura działa zawsze precyzyjnie, zgodnie z naszymi biologicznymi potrzebami. W Naturze „większym być jest bezpieczniej”. Co w takim razie budzi lęk osoby z nadwagą? Czemu musi sprostać? Jakie są konkretne przyczyny tego objawu? Co zrobić, by pomoc Natury w takiej postaci nie była już potrzebna? By trwale schudnąć i cieszyć się dobrym samopoczuciem? Przyjdźcie na wykład 17 maja, do Fundacji u Źródeł. Odpowiem na te i wiele innych pytań dotyczących przyczyn gromadzenia tkanki tłuszczowej, wzrostu tej tkanki. Nadwaga czy otyłość to objaw dotyczący osób w różnym wieku, dzieci i dorosłych, problem coraz większej ilości osób. Zapraszam nie tylko osoby zainteresowane tę konkretną tematyką, ale przede wszystkim zapraszam wszystkich, którzy interesują się poznaniem Praw Natury i naszym funkcjonowaniem w ich tle.

Jestem terapeutą Medycyny Praw Natury. Terapia, jaką prowadzę, polega na znalezieniu specyficznego odczuwania klienta, którym reaguje on w trudnych życiowych sytuacjach i wyeliminowaniu tego odczucia oraz na podejmowaniu konkretnych działań, które kończą aktywność biologicznego konfliktu. Takie działania prowadzą zwykle do zakończenia lub zmniejszenia objawu narządowego. Jestem również moderatorką wrocławskiego koła studyjnego Germańskiej. Współpracuję z Wrocławskim Centrum Diagnostyki, Terapii i Rehabilitacji KWANTOMED.

Z pozdrowieniami
Małgorzata Paluch