W poniedziałek 29 kwietnia 2019 o godz. 1630  w Sektorze 3 przy ul. Legnickiej 65 we Wrocławiu odbędzie się 51 spotkanie „Koła studyjnego świadomego zdrowia”.

Spotkanie to będzie kontynuacją debaty jaka miała miejsce w poprzednim miesiącu w kontekście homeopatii i medycyny germańskiej. Obecność Iwony i Zbyszka pozwoli uczestnikom spotkania uzyskać odpowiedzi na pytania, jak sobie radzić w sytuacji, kiedy zdążyliśmy już pogmatwać sobie życie tak, że pojawiły się objawy narządowe i chcielibyśmy powrócić do normotonii, czyli równowagi zarówno na poziomie biologicznym jak i psychicznym. Są sprawy dużej wagi jak i małej. Żadnych nie powinno się lekceważyć.

Zachęcam do odwiedzania strony 5 Praw Natury.

Zapraszam

Pierwszy komentarz do “Koło studyjne świadomego zdrowia

1. LW

Zbyszku,
    dziękuję Ci za inspiracje i poprowadzenie dzisiejszego spotkania Ksśz. Dla mnie było to „wydarzenie”, a nie jedno ze spotkań, wykładów pogłębiających wiedzę. Zabrzmiało jak wyzwanie, podjęcia konkretnego wyzwania. Takie wyzwania są w każdym z nas. Możemy je hołubić i trzymać ciągle na uwięzi, w zanadrzu, ale możemy je uruchomić, kształtując własne kryteria. Wtedy pojawia się pierwszy krok i następne po nim. Pojawiło się dzisiaj wiele cennych myśli od różnych osób. Patrzyłem na uczestników spotkania i widziałem bardziej lub mniej skrywane poruszenie. Taka jest przewaga żywych spotkań. Również Twoje wypowiedzi w kontekście homeopatii były wyrazem głębokiego rozumienia, czym jest prawdziwa pomoc, jaką można udzielić drugiemu człowiekowi.
    Dziękuję
    Lechu