Wykłady – Grażyna Wieczorek

„Droga do mistrzostwa swojego życia.”

22 marca 2018 o godz. 18.30 we Wrocławiu przy ul. Lelewela 4, w oficynie, w Drukarni Naukowej
na IV piętrze, będzie się spotkanie z Grażyną Wieczorek.

Z pewnością zauważyłeś, że w dzisiejszym świecie nie ma autorytetów na których można się oprzeć. Ale jest w tej informacji i dobra nowina.  Każdy może się stać autorytetem  dla siebie, mistrzem swojego życia. O tym chcę z Tobą porozmawiać. Zapraszam na wykład, w trakcie którego podzielę się swoją wiedzą, doświadczeniem i umiejętnościami. Jestem żywym przykładem, że da się być mistrzem swojego życia. Tak więc zapraszam do wspólnej podróży po narzędzia mistrzostwa.

Jestem pedagogiem mentorem rozwoju osobistego, kinezjologiem. Od trzeciego roku życia wiedziałam, że chcę pomagać innym, ale nie wiedziałam jak będę to robić ? TEN CO JEST tak poprowadził mnie, abym stała się dla ludzi poczynając od dzieci, młodzież i dorosłych skutecznym motywatorem, inspiratorem i terapeutą. Moja praca nad sobą zaczęła się już 1983r w grupie Biomagnetyzmu ajkido Jana Ligaszewskiego i trwała 14 lat. Resztę wiedzy zdobyłam na szkoleniach u krajowych i zagranicznych autorytetów u Paula Denisonna (twórcy metody Gimnastyki Mózgu), a także u takich autorytetów jak: Richarda Blandlera, Harva Ekera, Blaira Singera, Antony Robbinsa.
Opracowałam autorską metodę: M.I.C.U. (Mechanika i Inżynieria Ciała i Umysłu)
dzięki której poprawiam, sylwetkę i jakość życia ludziom dorosłym w 4 godziny – tryb turbo.
Jestem też autorką programów edukacyjnych, e-booków, współautorką publikacji naukowych i autorką metody i poradnika „Zabawa w uczenie” , „Inspirator dziecięcy” i obecnie „Poradnika świadomego człowieka”.

Zapraszamy

Fundacja U Źródeł i Telewizja VTV